Онлайн переводчик http://translate.meta.ua
поменять
По-английски

Desiigner was performing "Panda" at The Emporium on Long Island Saturday night when he found himself in something of a pickle. He had to throw up.

The 18-year-old G.O.O.D. Music rapper had just hurled his shirt into the crowd and launched into the chorus of his hit single when all that pre-performance Yak curdling in his stomach decided it wanted to get out, ASAP. He valiantly tried to hold it together but in the end couldn't prevent himself from blowing chunks all over the stage. Fortunately, his hype man kept the energy level high throughout.

Desiigner recovered quickly and continued to get the crowd hyped as if nothing had happened. Watch it all go down below and keep an eye out for his debut mixtape coming soon.

По-русски

Desiigner выполнял "Панду" в торговом Центре на Длинной ночи Островной субботы, когда он нашел себя в чем-нибудь из рассола. Ему пришлось взметнуть.

18-летний G.O.O.D. Музыкальный рэппер только бросил его рубашку в уплотнение и запустил в хор его одного нажатия, когда весь этот предварительноисполнительский Як, свертывающийся в его животе, решил, что это хочет выбраться, КАК можно скорее. Он храбро пробовал держать это вместе но в конечном итоге не смог воспрепятствовать себе запись в ппзу кусков везде в стадии. К счастью, его мужчина обмана сохранил уровень энергии высоко в течение.

Desiigner оправился быстро и продолжал получать уплотнение раздутым как будто бы ничего не случилось. Наблюдайте за этим всем go внизу ниже и присмотреть для его дебют mixtape, приходящий скоро.